Манекенката Катрин Вачева определено обича розовия цвят и затова лесно може

...
Манекенката Катрин Вачева определено обича розовия цвят и затова лесно може
Коментари Харесай

Катрин Вачева като истинска кукла Барби

Манекенката Катрин Вачева несъмнено обича розовия цвят и по тази причина елементарно може да предизвика асоциация с прекомерно нашумялата в последно време кукла Барби. Но освен поради цвета.

Родната моделка събра погледите в Халкидики с съвършени ограничения, които не е променяла от години. Окото привлякоха най-много тънката й талия и глезени, дългите крайници и съвременна прическа и цвят балеаж. Даже не загатваме за впечатляващите бански костюми, чиято численост при Катрин надали е ясна даже и на самата нея. Факт е обаче, че гърците останали с отворени уста, до момента в който тя си правела селфи-клипчета на плажа.

 undefined

 undefined

В профила на Катрин разумно заваляха серия от мнения, огромна част от които свързани с режима й на хранене, тъй като мнозина недоумяват по какъв начин толкоз години тя не мръдна нито за малко от килограмите и изкусителните си извивки. В мрежата тя дава отговор на това - храни се предимно с плодове, зеленчуци и доста рядко с месо, сладко и тестено. Не е веган, въпреки че преди време бе споделила в инстаграм разочарованието си да опита да издържи 2 години без месо. Тогава почнала да има съществени здравословни проблеми, даже развила анемия.

Постът и провокира голям интерес и доста хора я подканиха да опише в по-подробен лайф за всичко това, а това, което манекенката ще показа, сигурно ще провокира пожар, както и всичко останало досега.

 undefined

 undefined

 undefined

 undefined

В момента профилите на Катрин Вачева са цялостни с горещи плажни фрагменти от топла Гърция и очевидни препратки към куклата Барби. От фотосите излиза наяве, че тя е изнесла същинско ревю на южните ни съседи с умопомратичелни тоалети, все в принцески жанр. И няма нищо учудващо, в действителност, тъй като тя е в стилната промишленост към този момент от над 20 години.

Дали знае същинската численост на банските си, очилата и всички аксесоари за плаж - отговорът е не. Но по-специално за банските - още през 2017-та, когато манекенката взе участие в реалити шоуто " Пепеляшка ", тя си замени мястото със своята съперничка и двете започнаха подробно да преглеждат дрешника на другата. Тогава излиза наяве, че броя на банските на Катрин надхъврля 350 комплекта.

 undefined

 undefined

Факт е, че в момента Барби манията е превзела света, претекстове в розово участват даже и във всеки магазин за мъжка мода. Да не забравяме, че Катрин Вачева влезе в облика на Барби още през 2019-та година, когато се появи с розова латексова поличка и тениска с надпис " Barbie ", кокетна бяла чантичка и бели сандали на висок ток по време на дефиле на SOfia Fashion Week. Ето, че няколко години по-късно тази роля е към момента настояща за нея, а светът към този момент е вманиачен по този жанр.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР